Social media marketeer

10 januari 2023

Vanuit liefde voor de streek werken we met veel plezier aan de online en offline zichtbaarheid van West Zeeuws-Vlaanderen en het gastheerschap in de Zwinstreek. Gaat jouw 💛 sneller kloppen van termen als algoritme, contentstrategie, contentcreatie en engagement? Dan ben jij de social media marketeer die we zoeken. Samen met jou zetten we graag de volgende stap in de doorontwikkeling van onze social media platformen 'Bezoek West Zeeuws-Vlaanderen' via Facebook en Instagram. Heb je zin om in ons team te komen werken?

 
Wie ben jij?
  • Je houdt van West Zeeuws-Vlaanderen, zijn inwoners én zijn gasten
  • Je hebt MBO+ of HBO-werk en -denkniveau, afgerond met een passende opleiding.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en zet jouw enthousiasme voor de streek met gemak om in vlotte teksten.
  • Je hebt 2 tot 3 jaar ervaring met social media en de onderliggende mogelijkheden.
  • Je bent creatief, leergierig en nieuwsgierig.
  • Je hebt affiniteit met vormgeving.
  • Je bent communicatief, enthousiast en flexibel.
  • Je bent proactief en in staat om zelfstandig, maar ook in (klein) teamverband te werken. 

Wie zijn wij?
Stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen, aangenaam. Sinds 1 januari 2021 zijn wij de partner van de Gemeente Sluis als het om bezoekersmanagement en gastheerschap gaat. Naast het promoten van onze mooie streek, zijn we aanspreekpunt voor meer dan 100 gastheren in de Zwinstreek, bestaande uit de gemeenten Sluis, Knokke, Damme, Maldegem en Sint-Laureins. Samen met hen bouwen we aan een sterk netwerk en zetten we gezamenlijk de Zwinstreek op de kaart.
 
Wat bieden wij jou?
Een jaarcontract van circa 24 uur per week. Verlenging is mogelijk, afhankelijk van geschiktheid en subsidieafspraken met de gemeente. Als het klikt, zetten we samen West Zeeuws-Vlaanderen in de etalage.
 
Interesse?
Heb je interesse? Stuur dan je CV met motivatie naar voorzitter@bezoekwestzeeuwsvlaanderen.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.