s
“Oppas, entertainer, fotograaf, adviseur en soms psycholoog. Maar bovenal ben ik gastvrouw”, zegt Anouschka lachend. “Met het team van Bistro Beaufort delen we dezelfde interesse voor lekker eten, drinken en gezelligheid. We genieten ervan de liefde voor wijnen en lekker eten over te brengen. Het is juist dat extra beetje aandacht waardoor onze gasten nieuwe herinneringen maken. En het mooiste is dat we zelf ook meedelen in het plezier.”

Anouschka is de vijfde generatie in het familiebedrijf, gastvrijheid zit in haar DNA. Met een startkapitaal van 10 gulden (!) begonnen haar betovergrootouders in 1932 een wafelbakkerij op de duinen in Cadzand-Bad, wat inmiddels is uitgegroeid tot kleinschalige bistro en wijnbar. “Als achtjarige hielp ik al mee met de afwas en op mijn twaalfde serveerde ik m’n eerste bord uit. Hoewel ik de vrijheid had een ander vak te leren, kwam ik toch uit bij hotelmanagement. Horeca is nou eenmaal een passie, die ik deel met mijn ouders. Bij ons draait het om kwaliteit. Oesters, kreeft, zeevruchten en schaal- en schelpdieren, vers uit de zee zó op je bord. Mijn vader Bas weet de heerlijkste gerechten klaar te maken. Samen met mijn ouders heb ik een voorliefde voor wijnen en dat zie je terug in onze wijnkaart. We schenken zeker 50 verschillende wijnen uit zowel de oude als nieuwe wereld, waarvan je er meer dan 20 wijnen per glas kunt bestellen. Blijven groeien in kwaliteit, maar ook in kennis is wat we voor ogen hebben. Zo wil ik via diverse wijnstudies opklimmen naar sommelier met als einddoel vinoloog.” Je hoort het: wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Bistro Beaufort 😉.
Contact info
Bistro Beaufort
Boulevard de Wielingen 2 J CADZAND
Volg ons